В новините
 
01.02.2010 02:54   Новината е видяна 4396 пъти
Черноморец” – Бургас пристигна в Анталия

Отборът на Красимир Балъков се настани в  суперлуксозния хотел „Сенсимар” снощи. По пътя към турската ривиера играчите трябваше да се справят с някои непредвидени препятствия. Малко преди границата с Турция тир бе препречил пътното платно и бе закъсал в снега, заради непочистения път към границата. Футболистите на „акулите” слязоха от автобуса и с помощта и на шофьорите, успяха да преместят камиона и да освободят пътя.    

      Малко преди кацането в Анталия, самолетът  с който отбора пътуваше попадна  в силна турбуленция и на два  път машината рязко пропадна надолу, което доста смути пасажерите. Всичко обаче приключи успешно и  отборът точно в 7 часа се настани  в съвсем новия, открит преди месеци хотел на брега на Средиземно море.

      Играчите  имаха на разположение около 20 минути, в които да се подготвят за първа тренировка. Тя бе водена от Красимир Балъков и премина при много добро настроение, въпреки умората от пътуването.  

      В неделя отборът на „Черноморец –  Бургас” ще направи две тренировки на базата Емир хан, а утре – понеделник от 15 часа среща тима на „Рапид” Виена.




Ключови думи: Красимир Балъков, futbolisti, lager,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |