В новините
 
03.02.2010 06:27   Новината е видяна 6964 пъти
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - БУРГАС
На 02.02.т.г. около 10.15 ч. от тел. 112 е получено съобщение за инцидент, възникнал в бл. 57 вх. 1 в к-с «Славейков» - установено е, че от апартамент, намиращ се на осмия етаж в блока се е хвърлил 29 годишния М.И. от Бургас. Мъжът с тежка черепно-мозъчна травма и политравматизъм, с опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. При извършения оглед е установено, че апартамента е бил заключен отвътре. Констатирано е, че М.И. не е употребил алкохол. Вероятната причина за опита за самоубийство са финансови затруднения. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас. 

           Колеги, извършителят на въоръжен грабеж от денонощен магазин, намиращ се в Централната част на Бургас - Недялко Александров, осъществен на 07.01.т.г., е получил от състав на Бургаски окръжен съд присъда от 4 години лишаване от свобода при общ режим. Припомняме, че криминално проявеният Недялко Александров, 26 годишен от Бургас, бе заловен за рекордните 52 минути, като освен този въоръжен грабеж, мъжът е осъществил и особено дръзкия въоръжен грабеж на 2 кутии цигари от магазин за хранителни стоки в к-с “Меден Рудник”, извършен по време на Коледни празници. Недялко Александров има богато престъпно минало и 29 ефективни присъди за извършване на кражби.

      Припомняме, че в резултат на отличната работа на полицейски служители от Първо и Четвърто Районни управления и сектор “СОД” - ОДМВР Бургас, Недялко Александров е задържан за по-малко от час след извършване на втория въоръжен грабеж през нощта на седми януари. Сигналът за престъплението е получен около 04.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас, като само минута и половина по-късно на мястото на инцидента - магазин, разположен на ул. «Милин камък» са пристигнали служители на сектор «СОД» ОДМВР Бургас, реагирали на подадения сигнал от паник-бутона. Непосредствено след тях са дошли и полицейски екипи, като е констатирано, че в магазина е влязъл непознат мъж с бейзболна шапка на главата, който след насочване на пистолет към 21 годишната продавачка, е отнел оборотната сума в размер на 160 лв., след което е избягал.

      След изземване на записите от охранителните камери и в резултат на доброто познаване на кримиконтингента от полицейските служители във връзка с разпоредената национална операция за привеждане на октивния криминален контингент в известност, за минути е установена самоличността на извършителят на въоръжения грабеж, а именно -  Недялко Александров. Констатирано е, че същия след извършване на престъплението е наел такси, с което се е придвижил до к-с «Меден Рудник», където в денонощен магазин е успял да изхарчи близо 75 % от ограбените пари. При извършения след задържането личен обиск в Недялко Александров са открити газов пистолет и сумата от 40 лв. / остатък от окраднатия оборот/. 




Ключови думи: Бургас, Районно управление, грабеж денонощен, Недялко Александров,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |