В новините
 
04.02.2010 07:57   Новината е видяна 4515 пъти
Юношите на „Черноморец-Бургас” отстъпиха на „Нефтохимик” с 0:3

Юношите старша възраст на  „Черноморец-Бургас”, които представят  клуба и в първенството на  дублиращата група, отстъпиха  на „Нефтохимик” с 0:3 в учебна игра. Спарингът се проведе на стадиона в Поморие и премина в коректен дух.

                 По-интересно и равностойно се  разви първото полувреме, когато  треньорите на младите „акули”  Владо Стоянов и Мирослав Кралев  заложиха на титулярния си  състав. Двата отбора изпуснаха по няколко добри положения за откриването на резултата и почивката дойде при нулево равенство. След нея като резерви за черноморци влязоха мнозина от юношите младша възраст, родени през 1993 г. Така везните натежаха към по-опитния тим. „Нефтохимик” спечели с 3:0 след голове на Стамен Ангелов, Антонио Тодоров и Трендафил Момчилов. 

                Треньорите Владо Стоянов и  Димитър Стойчев изразиха единодушие, че проверката е била полезна и за двата отбора, като се договориха за нов спаринг следващата седмица.




Ключови думи: Нефтохимик,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |