В новините
 
02.07.2010 08:40   Новината е видяна 5452 пъти
Пънк, ска и изненади на НА ТЪМНО сцената
лед безспорното разнообразие, което „На тъмно” сцената внесе в миналогодишното издание на фестивала Spirit of Burgas, продуцентите на сцената се постараха и тази година да изненадат феновете си с добра музика и невероятни изненади. Освен интересни групи, посетителите на фестивала ще могат да се позабавляват в „На тъмно” шатрата, която ще е непосредствено до самата сцена.

Вечерта на 13 август сцената ще озвучат български Punk&Ska ритми. Купонът ще стартират Ogi 23, варненците Independent, Doctor`s GoGo Band и Sub Zero Farm. След паузата, която всички сцени ще направят, заради хедлайнерите на основната сцена, Punk&Ska вечерта ще продължи с Q Check и Ambient Anarchist. Диджей сет ще поддържа настроението до 6 часа сутринта!

Втората фестивална вечер „На тъмно” сцената ще отреди на Ethno Alternative звучене. Вечерта определено ще бъде интересна - уникални музикални стилове, неподозирано съчетаване на звуци и предстоящи изненади очакват всички, които решат да посетят сцената. До момента потвърдилите участие са DJ Dharba, Samba band, Senor Buffo&The Synchronizers, Оратница и DJ Mad Bear. Съвсем скоро обаче, ще обявим официално и останалите две групи, които ще развихрят купона на сцената.

„Punk`s not dead in BG” е мотото на третата фестивална вечер на “На тъмно” сцената. Една от идеите на организатора е да събере отново на сцена колкото може повече пънк групи от 80-те и 90-те години на миналия век. Началото на купона ще сложат All Inc., които са интересна колаборация между Нели Воева и музиканти от Мъртви поети, Малки трагедии и Други гласове. След тях щафетата поемат Кокоша глава от Кърджали, Аборт от Варна, бургазлиите Ерекция и Нови цветя от Кюстендил. И това не е всичко - ролята на своеобразни хедлайнери на вечерта ще остане за Ревю.

Добър звук, осветление, търговска зона, татуировки, пиърсинг, музика – това са само малка част от атракциите, които предстоят в „На тъмно” зоната през трите дни от фестивала.

Очаквайте скоро още подробности и изненади, свързани със „На тъмно” и Spirit of Burgas 2010.

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите:
 
Ник Тодоров – 0898 57 37 97
Елена Георгиева – 0878 11 24 15


http://www.spiritofburgas.com/static/227/3





Ключови думи: spirit, spirit of Burgas, спирит ъв бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |