В новините
 
05.08.2010 10:40   Новината е видяна 5448 пъти
ЛИЦАТА ПОД 18 ГОДИНИ ВЛИЗАТ НА SPIRIT OF BURGAS С ПРИДРУЖИТЕЛ!

Както на всички големи фестивали в България, така и на Spirit of Burgas 2010, всички малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани във всяка една от трите фестивални вечери само с придружител и специално подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и ако смятате да посетите фестивала с детето си, моля прочетета внимателно следните указания.
За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На фестивала без билет ще се допускат само деца до 7 годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи подписана в два екземпляра декларация, която можете да изтеглите от официалния сайт на фестивала www.spiritofburgas.com.
Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.
Носете с вас и лични документи - копие от акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. На фестивала Spirit of Burgas 2010 няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител.
 
Организаторите на Spirit of Burgas също така информират, че по време на фестивала лицата на възраст под 18 г. няма да имат възможност да закупуват напитки с алкохолно съдържание. Ограничението на консумацията им от непълнолетни лица е в съотвествие със социално-отговорните корпоративни политики на Каменица АД – основен партньор на фестивала, чрез произвежданата и дистрибутирана марка бира Beck’s. Компанията призовава всички останали гости на фестивала за  отговорна и разумна консумация на алкохол.
Превърнете се в част от изживяването SPIRIT of Burgas!

Билети:
ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:
Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg. Сега можете да получите билет за SPIRIT of Burgas, където и да сте по света, благодарение на услугата “Print@Home”, която дава възможност за разпечатване на принтер на купения он-лайн билет.






Ключови думи: фестивал, spirit of burgas,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |