В новините
 
13.08.2010 08:36   Новината е видяна 3899 пъти
„Черноморец - Бургас” пуска в продажба абонаментни карти

Новите карти са предназначени за сезон 2011/2012 г., но ще важат и за мачовете от настоящия есенен полусезон. VIP картите ще бъдат 4 вида: златна, сребърна, бронзова и синя. 4-те вида карти гарантират точно определено място на официалната трибуна, където има 1 200 седалки.

Златната карта струва 1 800 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата на крелсо  RECARO, запазено място в бизнес залите /с включен кейтъринг/, ваучер за фен-магазина и запазено място на паркинга.

Сребърната карта е на цена 1 500 лв. и гарантира запазено място в ложата на кожена седалка, запазено място в бизнес залите /с включен кейтъринг/ и запазено място на паркинга.

 Бронзовата VIP карта на стойност 1 000 лв. осигурява място на пластмасова седалка /тип Байерн Мюнхен/ и ползване на кейтъринг.

Синята карта струва 300 лв. и позволява да се купуват храни и напитки срещу заплащане на място.

         Освен 4-те вида VIP карти ще се продават и два други вида клубни карти за места извън официалната трибуна. По 90 лв. ще струват картите за седалките в сектор „А” /блокове 1, 2, 7 и 8/, който е от страната на официалната трибуна. За всички други места на стадиона цената на клубните карти ще бъде 80 лв.

Картите важат както за всички домакински срещи на „Черноморец -Бургас” от първенството на „А” група, така и за мачовете на „Лазур” от турнира за купата на България.

На мача с „Левски” в неделя на стадион „Лазур” ще има урни, в които желаещите могат да направят своите заявки за карти от различните видове. За тази цел всеки ще получи флаер, на който подробно може да опише своето желание за мястото и вида на картата, която желае да притежава.  Хората ще бъдат потърсени по оставените координати и ще бъдат снабдени с карти.

Желаещите да направят резервации и да получат допълнителна  информация могат да го направят още по време на мача с Левски тази неделя, от момичетата носещи фланелки на „Черноморец – Бургас”,  на телефона на клубната канцелария 056/83 44 44 или от клубния сайт: www.chernomoretz.bg. На този адрес в най-скоро време ще може и онлайн да се дават поръчки за клубни карти.






Ключови думи: карти, клубни места, трибуна, Черноморец, Лазур,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |