В новините
 
15.08.2010 19:24   Новината е видяна 4783 пъти
„Черноморец - Бургас” проведе селекционен турнир за децата, родени през 1999 г.

Турнирът се състоя днес сутринта на кампуса „Гнездо на акули” с участието на 4 отбора. Мачовете се играха на единия от двата естествени терена, а десетки родители  осигуриха солидна зрителска аудитория край игрището.

         Днешната селекция се наложи заради факта, че от този набор в школата тренират над 50 деца. След турнира в „Черноморец” останаха две формации с по 22 деца от набора. Едната ще се води от треньора Йоско Йосков, а другата – от Лазар Тонозлиев, който беше привлечен в академията това лято. Двата отбора ще участват в областното първенство за подготвителни групи под имената „Черноморец-Бургас – 1” и „Черноморец-Бургас – 2”. В същото първенство под името „Черноморец-Бургас – 1” ще играят децата от набор-98 на правещия първи стъпки в треньорската професия Малин Орачев.

         Нашествието на малки „акули” на кампуса днес се допълни от децата, родени през 1998, 2000 и 2001 г. Талантите в сини екипи тренираха на терена с изкуствена трева под ръководството на Малин Орачев и Велиян Парушев.






Ключови думи: Турнир, Гнездо на акули, Черноморец, Лазар Тонозлиев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |