В новините
 
22.08.2010 16:55   Новината е видяна 4615 пъти
Балъков: Колкото повече растем, толкова по-трудно ще става

Ето какво сподели мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков след победата над „Видима-Раковски” с 1:0:

„Доволен съм от победата, но не и от показаното. На нас ни е ясно, че колкото повече растем, толкова по-трудно ще става, защото отборите ще идват тук и ще се затварят. Днес успяхме да ги преодолеем, но бяхме по-добри, отколкото с Академик”.  Първото полувреме имахме две чисти голови положения, които при повече концентрация, можехме да вкараме.

Такива мачове се печелят с търпение. След мача с „Академик” и насадената идея, че не можем да печелим „малки” мачове, бе важно да победим днес. Ще намерим пътя. Имахме положения и през първото, и през второто полувреме, значи израстваме  и съм сигурен, че след време няма да имаме проблеми с такива мачове. Аз не виждам кой мач в първенството ни ще е лесен, чака ни тежък двубой с „Черно море”, а и всеки следващ мач ще е още по-тежък”.

Ето какво каза след мача и наставникът на „Видима” Димитър Тодоров

„Честитя победата на Черноморец. До загубата се стигна, защото не си вярвахме повече, че можем да направим нещо. Ако бяхме с повече самочувствие, мисля, че щяхме да се представим по-добре. Гледаме напред, Нееднократно съм казвал, че нашата цел е да останем в групата, а ако това се изпълни догодина ще имаме много по-силен отбор.” заяви Тодоров.

Пожелавам на “Черноморец” да не слиза от мястото където е в момента.  Видяхме как ни посрещнаха тук, какви условия ни се предоставиха. Това е моделът по-който трябва да върви българският футбол. Надявам се, когато излезем от кризата и други клубове да последват този път, който вече „Черноморец” показа” завърши наставникът на гостите. 






Ключови думи: Черноморец - Бургас, Красимир Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |