В новините
 
27.08.2010 08:21   Новината е видяна 4380 пъти
„Акулите” и „Сливен” си разменят домакинствата

Президентът на „Сливен” Йордан Лечков и спортно – техническият щаб са дали съгласието домакинствата с „Черноморец - Бургас” да бъдат разменени. По програма „акулите” трябваше да са домакини на 13 септември в мача от 6-ия кръг на „А” група, но ще гостуват в града под Карандила. Напролет пък „Сливен” ще върне визитата в Бургас. Чака се разрешение от БФС за промяната.

Размяната на домакинствата е по молба на черноморци заради започналата  рехабилитация  на терена на стадион „Лазур”. Тревата сега се наторява и пресява с пясък, за да се компенсират сериозните поражения, които претърпя от жегите. Разменените домакинства ще дадат повече време за възстановяването на зелената листна маса. „Акулите” ще имат следващ мач на „Лазур” в края на месец септември. Надеждите са дотогава тревата да е в оптимално състояние, макар и не на сто процента.
 
„Правим всичко възможно да възстановим терена по най-бързия начин. Дори и специалистите обаче трудно могат да кажат какъв ще бъде резултатът. Ако не се постигне желания ефект, може да се наложи след края на есенния полусезон изцяло да сменим тревата”, коментира Красимир Балъков.

По време на паузата в професионалния футбол „Черноморец-Бургас” ще изиграе  контрола с „Черноморец - Поморие” на 5 септември /неделя/.






Ключови думи: Черноморец, Бургас, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |