В новините
 
27.08.2010 08:24   Новината е видяна 4682 пъти
Купа за децата от набор-96 на „Черноморец - Бургас”, спорт, футбол

         Децата от футболната академия на „Черноморец-Бургас”, родени през 1996 г., грабнаха купата за победителите от  турнир в Царево с участието на още 4 отбора- „Кремиковци”, „Костинброд” и два от „Асеновец”.

         Макар че бяха по-малки с година - две от противниците, възпитаниците на треньора Владо Вълчев спечелиха всичките си 4 срещи. Те се наложиха над „Кремиковци” с 2:1, „Костинброд” с 3:1, „Асеновец-1” с 4:0 и „Асеновец-2” с 5:0.
 
         Освен с купа малките „акули” от набор - 96 бяха отличени и със златни медали. Иван Илиев взе приза за голмайстор на турнира с 6 точни попадения, а Тодор Стойчев беше обявен за най-добър защитник. Треньорът Вълчев пък беше награден с книга.

         Междувременно пак в Царево продължава нов турнир за по-малки футболни надежди. Във 2-рия кръг селекцията за набор-97 на „Черноморец” /треньор: Тодор Койчев/ игра срещу по-големи с две години момчета от „Първомай” и отстъпи с 0:2, а отборът на набор-98 /треньор: Малин Орачев/ съкруши връстниците си от „Странджанец” /Царево/ с 16:2 /голмайстори: Димитър Панайотов-4, Валентин Йосков-3, Цанко Вазов-3, Кристиян Иванов-3, Ивайло Димов-2 и Димитър Костадинов/.  






Ключови думи: турнир, футбол, черноморец, бургас, спорт,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |