В новините
 
01.09.2010 08:39   Новината е видяна 5302 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - 01 септември 2010
На 30.08.т.г. около 04.10 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за мъж, разбиващ междуетажни помещения в бл. 60 вх. 2 в к-с «Славейков» - задържан е криминално проявеният А.А., 31 годишен от Бургас. Същият, чрез отверка и щанга е проникнал в междуетажно помещение между 9 и 10 етаж на входа и е направил опит за кражба на велосипед «Крос». Работата по случая е приключена, като досъдебното поризводство е изпратено в Районна прокуратура – Бургас с мнение за предаване на съд.
На 27.07.т.г. по сигнал служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас са претърсили квартирата на криминално проявеният Н.Д., 24 годишен от Бургас, намираща се на ул. «Цар Калоян», откъдето са намерени и иззети вещи с неизяснен произход / Н.Д. е осъждан за домови кражби, осъществявани на територията на Бургас/. В хода на разследването е установено, че на 26.07.т.г. за времето от 14.00 ч. до 15.30 ч. в дом, намиращ се на бургаската улица «Патриарх Етимий» е извършена взломна кражба, като част от откраднатите вещи са открити в квартирата на Н.Д. / мобилен телефон, мъжки часовник и четири маркови парфюми/. Констатирано е, че Н.Д. е извършител и на кражба от питейно заведение «Пирати», разположено в к/с «Възраждане», при която са отнети : мобилен телефон, кожен портфейл с лични документи, дебитни карти и връзка с ключове / собственост на 27 годишен бургазлия/. Вещите - предмет на престъплението също са намерени и иззети от квартирата на Н.Д., който е направил самопризнания за случая. Работата по установяване и документиране на престъпната дейност на Н.Д. продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 31.08.т.г. около 16.30 ч. на бургаската улица «Калоян» пред дом № 28 служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас са проверили криминално проявеният И.Д., 21 годишен от Камено, като са открили самозалепващ се плик със светло жълто прахообразно вещество, реагирало при извършения полеви нарко-тест на хероин. По случая е образувано досъдебно производство.
    На 23.12.т.г. служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас са установили извършителката на кражба на мобилен телефон на стойност 600 лв., собственост на 38 годишна бургазлийка, осъществена пред магазин «Сара» в к-с «Лазур» - това е : 29 годишната Д.В. от Бургас, която е направила пълни самопризнания по случая и предала мобилния телефон. По случая е образуваното досъдебно производство.






Ключови думи: Районно управление, Полиция, Бургас, криминално, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |