В новините
 
03.09.2010 12:16   Новината е видяна 5139 пъти
Ветераните на „Черноморец - Бургас” се прицелват в титлата

         „Черноморец - Бургас” сформира боеспособен тим от ветерани, който се е прицелил в титлата. „Акулите” във втора младост са амбицирани да вземат реванш за малшанса си миналия сезон, когато отпаднаха нещастно при визитата си на ¼-финал срещу „Ботев” /Пд/ с 4:5 след изпълнения на дузпи. Преди това опитната селекция повали при гостуванията си „Сливен” с 5:3 и „Ямбол” с 5:0.

         За ветераните на „Черноморец” се подвизават бронзовите медалисти от Мондиал-94 в САЩ Красимир Балъков, Петър Хубчев и Златко Янков, най-добрият реализатор в историята на бургаския футбол Владо Стоянов и още дузина популярни имена от близкото минало на най-популярната игра.
 
         Селекционер на тима е директорът на футболната академия на клуба Пламен Михов. Неговият избор е подсилен с двама играчи, които до миналия сезон още не бяха прекратили активната си професионална кариера. На Малин Орачев и Пламен Крумов много ще се разчита като „млади надежди”, които не са загубили способността си да навъртат голям километраж на терена.

         Първият квалификационен мач с участието на ветераните на „Черноморец - Бургас” е на 7 септември /вторник/ от 17 ч на стадион „Черноморец” срещу „Сливен”.






Ключови думи: Черноморец, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |