В новините
 
06.09.2010 14:37   Новината е видяна 5074 пъти
„Черноморец-Бургас” победи „Черноморец-Поморие” с 2:1

Спарингът се игра на един от двата терена с естествена трева на кампуса „Гнездо на акули”. Бургаските „акули” бяха без мениджъра си Красимир Балъков, който днес участва в „Мача на легендите” в Хамбург /Гер/. Почивка получиха и някои от опитните титуляри като вратаря Паскал Борел, Йохен Зайц и Енис Хайри. Липсваше и повиканият при младежките национали Мартин Тошев. По същата причина от състава на поморийските „акули” отсъстваше Пламен Димов, а старши треньорът Петър Хубев не можа да използва още няколко футболисти с травми.

Неофициален дебют за лидера във временното класиране на „А” група записаха вратарят Лазар Йовишич и таранът Муса Койта, които се появиха в игра през второто полувреме. Победителите излязоха с напълно различни 11-орки в двете полувремена, като само опитният бранитгел Николай Кръстев остана на терена 90 минути.

И двата гола за „Черноморец-Бургас” вкара бразилецът Антонио дос Сантос. Той откри след хубав пробив отляво на Орлин Старокин в 33-ата минута и удвои в 42-рата от дузпа за нарушение срещу Георги Андонов. Попадението за поморийци реализира капитанът им Цветан Филипов 8 минути преди края от дузпа за спъване на Бранимир Костадинов.

 




Ключови думи: черноморец, бургас, футбол, класиране А група,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |