В новините
 
08.09.2010 13:29   Новината е видяна 5892 пъти
6 години Практикер в България

6 години Практикер в България. С много награди за своите клиенти и под мотото „Всичко е на 6” веригата ще отбележи годишнината от стъпването си на българския пазар.
 

На 17 септември се навършват 6 години от откриването на първия хипермаркет Практикер в България.

„Равносметката за тези 6 години за нас е повече от отлична - над 14 милиона и 500 000 клиента са обслужени в магазините ни през този период.  99% от хората в България познават Практикер. Над 100 000 души са наши лоялни клиенти и се възползват от преференциите на програмата ни за Лоялни клиенти.” Така обобщи изминалите 6 години новият Генерален директор на Практикер в България , г-н Михаел Кран.

Шестият  си рожден ден Практикер ще отпразнува с голяма кампания под мотото „Всичко е на 6” и много награди за своите клиенти.

600 награди от 60 лв. и 60 000 талона очакват „направи си сам” ентусиастите в Практикер. Всеки клиент, направил покупка над 60 лв. в периода 8 – 30 септември 2010 г., може да спечели ваучери на стойност 60 лв. или талон за 6% отстъпка при следващата си покупка. Всеки един от тях може да участва и в празничната томбола за 6 големи награди от по 1000 лв.

Към членовете на програмата за Лоялни клиенти също има специално предложение през месец септември. За всяка своя покупка те ще получат двоен брой точки по картата си. Така ще могат да достигнат по-бързо необходимия оборот за процентна отстъпка.
 
„Всяка година празнуваме с голяма кампания стъпването си на българския пазар и всяка година се опитваме да дадем повече на своите клиенти.”, каза по повод старта на кампанията г-н Михаел Кран.  „В тази година на криза и песимизъм, решихме да покажем, че вярваме в позитивния изход и развитие на българския пазар. Затова решихме и мотото на кампанията ни да е „Всичко е на 6”,  защото ние и нашите клиенти заедно се развиваме вече 6 години и ще продължим напред въпреки трудностите, пред които финансовата криза ни изправи. Не случаен бе и изборът ни на рекламно лице за кампанията - Владо Карамазов. Той е напълно в тон и с основните послания, които отправяме към потребителите – оптимизъм и сигурност.”, допълни Генралният директор на Практикер в България.




Практикер ЕООД е част от немската верига Praktiker Group, която управлява общо над 430 магазина в Германия и още девет страни в Европа. Международното портфолио нараства с около 14 магазина всяка година.

В България веригата заема водеща позиция с 9 магазина в най-големите градове и над 1 000 служители. 






Ключови думи: Практикер, Практикер България,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |