В новините
 
09.09.2010 08:02   Новината е видяна 6592 пъти
BILLA празнува 10-годишен юбилей в България

BILLA празнува 10-годишен юбилей в България
Равносметката: лидерски позиции и нови проекти

09 септември 2010 г. Тази година най-голямата верига супермаркети у нас празнува своя 10-годишен юбилей. BILLA отбелязва кръглата годишнина с нови проекти и с амбицията да продължи традициите на пазарно лидерство.  Веригата ще отбележи празника с много подаръци и атрактивни предложения за многобройните си клиенти.

Според мониторинг на пазара на агенция GFK от ноември/декември 2009 г. BILLA е лидер по познаваемост на марката и предпочитано място за пазаруване при модерните вериги за търговия с бързооборотни стоки, а през последната година доверието към нея бележи трайно нарастване. Тези данни са чудесен подарък за рождения ден на популярните магазини, наред с милионите доволни клиенти. Те оценяват по достойнство приятната атмосфера за пазаруване, широкия асортимент от продукти на достъпни цени, както и разнообразните промоции за изгодно пазаруване.

През изминалото десетилетие BILLA България се развива и адаптира постоянно. В последните години фирмата откри рекорден брой нови магазини. Много от тях са в по-малък формат, подходящ за централните градски части. У нас компанията е лидер по брой обекти  с 74 супермаркета. “Гордеем се, че сме се утвърдили като важен играч в сегмента на супермаркетите в България. За да можем и за в бъдеще да отстояваме тази водеща позиция сред най-добрите супермаркети у нас, ще продължим неотклонно да усъвършенстваме качеството на обслужването в магазините”, каза Емил Стефанов, Изпълнителен директор на BILLA България и BILLA Румъния.


Възходящото развитие на BILLA породи потребността от модернизиране на логистиката. През юни т.г. компанията откри своя собствена логистична база в Елин Пелин  Тя заема площ от 16 610 кв.м и е оборудвана със складова техника от последно поколение. В логистичната база са вложени 23 млн. лв., най-голямата еднократна инвестиция на BILLA у нас.

Вече 10 години BILLA България поддържа традицията си на един от най-големите работодатели у нас. Днес тя осигурява работа на около 3 800 служители. Фирмата осъществява регулярни програми за спонсорства и благотворителност, подкрепяйки деца в неравностойно социално положение, здравословния начин на живот и спорта в училищата, както и важни общински проекти.

Клиентите на BILLA също са поканени да отбележат нейната 10-та годишнина. В периода септември-ноември ги очаква томбола с атрактивни награди, които ще се теглят всяка седмица, а общият им брой ще достигне1000. Кулминацията на празника е на 10 октомври, неделя,  с празник в супермаркетите. В деня на рождения си ден BILLA ще подари на всеки свой 10-ти клиент 10% отстъпка от направения пазар. Информация за годишнината и промоциите, свързани с нея, ще бъде публикувана на и специално разработен промосайт.


Бележки до редакторите:
REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 67 797, наети в около 3 600 магазина. През 2009 г. общият оборот на компанията нарасна до 11,55 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 326 000 служители в 16 европейски страни, осигурявайки оборот от около 50.9 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Долна Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY PACK’N’GO. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в Италия и в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватска, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.


BILLA Bulgaria
В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 74 магазина, 15 от които в столицата. Поддържането на високо качество, достъпни цени и богат асортимент е най-важното правило, към което BILLA неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. През тази година BILLA пусна и втора собствена марка MY, която предлага пълен асортимент от козметични продукти за лице, тяло и коса. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила около 3 800 работни места в различни градове из страната.






Ключови думи: БИЛА, Билла Бургас, магазин Бургас, магазини Бургас, супермаркет Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |