В новините
 
10.09.2010 06:28   Новината е видяна 5739 пъти
Музикалното турне Heineken Star World Tour се пренася в София

Това лято България се включи за първи път в една от най-вълнуващите глобални музикални платформи Heineken Star World Tour с поредица от регионални партита и промоционални активности с воукал хаус дуото Алекс Раева и DJ Doncho. Турнето на Heineken обиколи българското Черноморие и сега пренася лятната си атмосфера и в София. За да бъдат парти емоциите още по-приятни, Алекс и DJ Doncho са подготвили своя нов музикален сет.
През септември столичните клубове “Planet”, “Tiffany” и “Bedroom” стават част от поредицата музикални събития на Heineken и се преобразят в звездна парти локация, която те кани на парти с много музика и изненади. Международната марка бира продължава да развлича феновете си както с добра музика, така и с интерактивни игри и много награди по време на своето турне. Всички, които се присъединят към предстоящите партита, имат възможност да получат VIP карта с уникален код за регистрация и участие в Heineken Star World Tour. Картите се валидират на място и на сайта www.heinekenmusic.bg посредством технологията augmented reality. С тях се участва в томболата на Heineken за голямата награда – пътуване до Амстердам. Шестима късметлии ще посетят една от най-големите парти дестинации в Европа и единствената концертна зала в Холандия, построена специално за музикални изпълнения – Heineken Music Hall.
    Ако сте пропуснали да се отбиета на парти точките от морското турне на Heineken, можете да наваксате в София, като посетите някое от Heineken партитата в столицата:

    18-ти септември (събота) – клуб "Planet"  
    24-ти септември (петък)– клуб "Tiffany"
    25-ти септември (събота) – клуб "Bedroom"   

    За да следите събитията отблизо, можете да ни намерите на www.heinekenmusic.bg и във фейсбук на: http://www.facebook.com/heineken


    Heineken има повече от 30-годишна традиция в музикалните събития по цял свят и особено в Европа. Световните партита на Heineken са вдъхновяващо преживяване, което носи неочаквани и незабравими музикални моменти. Сред най-значимите музикални събития в световен мащаб са: фестивалите Heineken FIB (Испания), Heineken Open’er (Полша) и Heineken Balaton Sound (Унгария), Heineken Green Room (Сингапур), Outside lands (САЩ). Те се радват на невероятен успех благодарение на неповторимата си атмосфера, комбинацията от най-горещите имена на световната музикална сцена и студена бира. През 2009 г. Heineken Open'er Festival в Полша печели наградата Best Major Festival на EUROPEAN FESTIVAL AWARDS.





Ключови думи: heineken,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |