В новините
 
14.09.2010 05:49   Новината е видяна 8610 пъти
РТА „Стара планина”, съвместно с Община Тетевен, организира Регионална контактна туристическа борса „По пътя на слънцето” в с. Рибарица

РТА „Стара планина”, съвместно с Община Тетевен, има удоволствието да ви покани на Регионална контактна туристическа борса „По пътя на слънцето”, която ще се проведе от 1 до 3 октомври 2010 г. в хотел „Св. Екатерина” – с. Рибарица, община Тетевен.

Целта на форума е представяне на потенциала на регион Централна Стара планина пред туроператори, предприемачи, представители на общини и неправителствени организации, журналисти и всички заинтересувани от развитието на туризма. През годините РТА „Стара планина” успя да наложи регионалната борса като една от значимите туристически прояви в страната и предпочитано място за среща на колеги и приятели.

В деловата част на борсата всеки участник ще има възможност да представи новостите в предлагането си или да научи повече за това на конкуренцията, ще се запознае с възможностите за туризъм на територията на съседните общини, както и със всичко, случващо се в сферата на туризма в регион Централна Стара планина – нови туристически обекти, атракции и проекти.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |