В новините
 
16.09.2010 03:51   Новината е видяна 4408 пъти
БОНИ М НИ ВЪРНАХА ХУБАВОТО ВРЕМЕ

Снощи във Варна се състоя първият от трите концерта от есенното турне на диско легендите Бони М у нас. Щастлива отново да се срещне с българската публика, фронтдамата на групата Мейзи Уилямс се закани да направи още по-разгорещено шоу днес в Пловдив и особено утре в Бургас, където екзотичната четворка ще закрие тържествено серията концерти на сцената на Летния театър от 21 ч.

Шоколадовата дива заедно с колегите си пристигна за пореден път у нас след миналогодишното турне, обиколило 7 български града и посрещнато с бурни аплодисменти. Бони М трябваше да дойдат още през юли, но тогава гиговете бяха отложени за есента поради нещастие в семейството на мис Уилямс, припомниха организаторите от АРТ БГ.

Въпреки преживяното Мейзи Уилямс обещава поредния голям купон и завръщане в ерата на диското на жителите на двата ни града край морето и на града под тепетата. Бони М ще изпълнят най-големите си хитове, които ще разсеят носталгията по отминаващото лято и ще напомнят на всички купонджии, че лятото може да продължи в сърцата им през цялата година.

Концертът на Бони М утре в Летния театър в Бургас ще започне точно в  21 ч., а вратите за публиката ще бъдат отворени още в 20 ч. Компания на сцената ще им правят отколешните им приятели от Трамвай номер 5, които традиционно подгряват шоуто на диско легендите у нас.

Бони М ще пренощуват в хотел „Парадайз бийч“ в курорта 'Свети Влас“, където специално за мис Уилямс и колегите й са предвидени най-хубавите стаи-студиа. Групата възнамерява в свободното си  време да да се възползва от привлекателната all inclusive програма на хотела като комбинират слънчеви бани с освежаващи коктейли край басейна на комплекса.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в магазините от разпространителската мрежа на Eventim.bg, както и от касата на Драматичен театър „Адриана Будевска“ на цени между 20 и 30 лв.





Ключови думи: турне, Бони М,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |