В новините
 
25.09.2010 14:19   Новината е видяна 5060 пъти
Черноморец - Бургас излиза срещу „Славия” за победа на всяка цена

Това заяви на традиционната си пресконференция мениджърът Красимир Балъков, като посочи, че и „Славия” ще дойде за победа на „Лазур”. „Футболното общество може да очаква хубав мач с много емоции. „Славия” играе  хубав футбол, който импонира и на нас. Надявам се да се получи спектакъл, добра атракция за публиката. Дано стадионът да е пълен, защото на 100 процента ни трябва подкрепата от трибуните както за този, така и за останалите мачове”, заяви Балъков.

Той не се притеснява от малкото голове в актива на неговия тим, тъй като по думите му ефективността е по-важна от атрактивността. „Футболът се брои на голове и на точки. За 7 мача сме допуснали само два гола. Нещо, с което друг отбор не може да се похвали. А дали ние ще вкараме един или два гола не е толкова важно. По-важно е да вкараме един гол повече от противника. Сега сме ефективни и ако запазим постоянството си, ще станем атрактивни и ще бележим повече голове. И сега хората в Бургас едва ли могат да се оплачат, че не сме били атрактивни. Срещу „Левски” например вкарахме два гола и направихме още няколко пропуска”, каза още Балъков.

„Акулите” нямат проблеми с наказани или контузени футболисти. Липсват само възстановяващият се по специална програма в Германия бразилски централен бранител Габриел Атц и конгоанският национал Лис Мутис, който още не е дошъл в Бургас, защото все още не му е издадена работна виза. Георги Андонов пък е с леко мускулно разтежение, което ще отшуми до мача.

„Познавам отлично „Славия” и амбициозния треньор на тима. Имат ядро от 5-6 основни футболисти, които са много качествени. В средата на терена и в атака са много хармоничен отбор”, посочи Балъков и отличи индивидуално Николай Божов, Галин Иванов, Георги Христов и Даниел Пеев.






Ключови думи: Славия, голове,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |