В новините
 
26.09.2010 08:21   Новината е видяна 3906 пъти
„Черноморец-Поморие” изтръгна победа над „Брестник” с воля и несломим дух

Воля и несломим дух помогнаха на младите футболисти от „Черноморец-Поморие” да изтръгнат победа с 1:0 над гостите от „Брестник”. Единствения гол в мача от 8-мия кръг на първенството в източна „Б” група вкара Васил Калоянов от дузпа в 80-ата минута. Таранът влезе като резерва три минути по-рано. Самият той проби и беше фаулиран за наказателния удар, но в 85-ата минута получи тежка контузия и напусна принудително.

Поморийските „акули” доминираха през целия мач, ала направиха поредица от пропуски, преди Калоянов да донесе трите точки. От чисти позиции мрежата не можаха да поразят капитанът Любомир Божинов и Бранимир Костадинов до почивката, както и Пламен Димов и Георги Чакъров след нея.

С актив от 19 точки възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев продължават да оглавяват класирането в Източна „Б” група и на 9 октомври гостуват на „Черноморец” /Бч/ в дербито на 9-ия кръг. Тимът от Балчик е втори в таблицата с 15 точки.






Ключови думи: футболисти, Черноморец, Поморие,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |