В новините
 
28.09.2010 03:14   Новината е видяна 5083 пъти
„Черноморец-Бургас” повали „Славия” в пряк двубой за челните места

„Черноморец - Бургас” се поздрави с изключително ценна победа в пряк двубой с конкурент за челните места в класирането. С перфектна тактика на мениджъра Красимир Балъков и пълно себераздаване на всички футболисти на „Лазур” с 2:1 беше повален отборът на „Славия”.  Последният мач от 8-мия кръг на шампионата в „А” група се игра пред точно 9 513 зрители. Броят им беше отчетен от електронните пропускателни устройства на стадиона.

„Акулите” започнаха с гол от съблекалнята. Улесни ги халфът на „белите” Радослав Димитров, който порази собствената си мрежа с глава след неразбирателство с вратаря Стефано Кунчев още в 1-вата минута. И след откриването на резултата домакините продължиха да притискат объркания си противник. Пропуски обаче направиха Мартин Тошев и Енис Хайри, а опасни шутове на Марсио Нуно и Дос Сантос профучаха на сантиметри от целта. Веднъж и Кунчев направи невероятно спасяване след удар с глава на Адриан Фернандес. Логичното се случи три минути преди почивката. Хайри удвои след корнер и разбъркване.

Само три минути след почивката влезлият като резерва Тодор Колев намали резултата и върна интригата. До края обаче черноморци не допуснаха друга конфликтна ситуация пред вратаря Паскал Борел, като не пропускаха да контраатакуват опасно. Последваха нови пропуски и добри изяви на Кунчев, а след „падащ лист” на капитана Траян Дянков топката срещна десния страничен стълб.

С 18 точки „Черноморец-Бургас” излезе на 3 - то място в класирането. Същият точков актив, но по-добра голова разлика има вторият „Локомотив” /Сф/, а лидер е „Левски” с 21 точки.

          В следващия, 9-и, кръг от първенството на „А” група „акулите” гостуват на „Монтана”. Мачът е на 3 октомври /неделя/ от 16 часа.






Ключови думи: Бургас, футбол бургас, черноморец бургас, черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |