В новините
 
28.09.2010 03:19   Новината е видяна 3920 пъти
Красимир Балъков: Спечелихме стратегическа победа

Ето какво сподели на пресконференцията след победата над „Славия” мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков: Победата ни е стратегическа, защото бяхме с равни точки със „Славия”. Ранният гол помогна на положителното ни мислене в мача, но не мисля, че беше решаващо за крайния успех, защото и ЦСКА в София ни поведе в 1-вата минута, но после обърнахме резултата в своя полза. Уважавам „Славия”, но днес или те нямаха ден, или ние играхме много силно. Хубавото е, че след гола за „Славия” успяхме да организираме отново играта си.

Опровергахме скептиците, които ни критикуват, че не играем нападателно. Създадохме 7-8 положения, а вкарахме само два гола. Вратарят на „Славия” пази блестящо. Искам да се извиня от името на Матиас Морис, който събори неволно страничния съдия.

Не знам по каква причина домакинските ни мачове през есента са все в понеделник, което ни лишава от по-голяма зрителска подкрепа. Ако мачовете бяха в събота или неделя, щеше да има още повече от тези близо десет хиляди души, които бяха тази вечер на „Лазур”.





Ключови думи: футбол, бургас футбол, Славия, Балъков, красимир Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |