В новините
 
29.09.2010 11:33   Новината е видяна 5027 пъти
Пожари ....
На 29.09.т.г. около 00.55 ч. в Районно управление «Полиция» - Карнобат е получено съобщение за пожар на входа на магазин «Пени маркет», намиращ се в Северната промишлена зона на града. Огънят е потушен от два противопожарни екипа с петима огнеборци. При извършения оглед е открита осем-килограмова газова бутилка и газов котлон, поставени вдясно от входната врата под козирката на магазина / бугилката е била в легнало положение, като под дюзата й е поставен котлона/. От пламъка се запалила и изгоряла около 30 кв.м. от пластмасовата ламперия на козирката, счупен е един, а са спукани три стъклопакети. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Районно управление «Полиция» - Карнобат.
На 27.09.т.г. около 19.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Сунгурларе е получено съобщение за палеж на стопанска постройка / навес/, намираща се в с. Вълчин, общ. Сунгурларе, при който е изгоряла цялата покривна част на навеса / около 60 кв.м./, заедно със съхраняваните 150 бали слама. В резултат на работата на служителите от Районно управление «Полиция» - Сунгурларе е констатирано, че извършител на умишления палеж е 10 годишния Г.Ж. от с. Вълчин, който е дал пълни обяснения как е запалил постройката. Работата по документиране на случая продължава.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |