В новините
 
13.10.2010 12:24   Новината е видяна 5600 пъти
Акулите с първа тренировка за седмицата

Футболистите на Красимир Балъков започнаха подготовка за предстоящия двубой с „Локомотив” София. Те тренираха в отлично настроение на един от терените на кампуса „Гнездо на акули”.

    Преди много важния двубой със столичните „железничари”, проблеми пред мениджъра Красимир Балъков няма. Всички играчи са здрави и само наставника ще определи кои ще вземат участие в двубоя. Дотогава има още време, а тренировъчната програма е наситена и интензивна.

    След благотворителната контролна среща с отбора на Левски в София, в отбора няма футболисти с оплаквания. Двамата нови играчи Муса Койта и Муйтис Лис са в добро кондиционно състояние и тренират наравно с останалите. Койта очаква първия си гол в официален мач за „акулите”, след като отбеляза срещу Левски, а за Лис предстои дебют със синята фланелка на отбора в първенството.

    Утре – четвърътък, от 13 часа мениджърът Красимир Балъков ще даде редовната си пресконференция, на която освен всичко свързано с предстоящия двубой с „Локомотив” София, акцентът ще падне и върху двете прояви на клуба през седмицата – Денят на отворените врати, както и събраните средства от участието в благотворителния двубой в столицата с Левски. Красимир Балъков ще отчете пред  медиите постъпленията  от срещата и как те ще бъдат разпределени.   






Ключови думи: Красимир Балъков, играчи, отбор,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |