В новините
 
19.10.2010 08:48   Новината е видяна 5268 пъти
Конкуренцията ме прави оптимист

Ето какво каза мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков след победата над „Локомотив” /Сф/: „Ранният гол стъписа цялата ни концепция и начин на игра, но футболистите заслужават похвали, че намериха себе си и завършиха по най-добрия начин полувремето, без да предприемат рискове. През второто полувреме променихме схемата на игра с пускането на още един нападател до Муса Койта. Сполучихме с двама в атака, които да играят добре с глава и да гардират топката. Успяхме да изравним след статично положение, а след това вече владеехме инициативата. Като треньор съм много доволен от резултата.

            Муйтис Лис притежава отлични качества и ги загатна макар да не се намира в оптималното си състояние. Със сигурност ще радва публиката не само в Бургас, но и в България, както и Муса Койта, който днес беше изключително важен футболист за нас с предимството си на втория етаж. Конкуренцията в атака е много голяма и това ме прави оптимист за бъдещото ни представяне. Имаме 20 футболисти и всеки трябва да е готов да се докаже, когато получи шанс. В отбора се вижда дух, което може само да ни радва нас, треньорите”.






Ключови думи: Черноморец, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |