В новините
 
27.10.2010 11:07   Новината е видяна 4181 пъти
Приморско беше гост на VII-ми ОФИЦИАЛЕН ТРАДИЦИОНЕН СЕМИНАР по КАРАТЕ КИОКУШИН

От 20-ти до 24-ти Октомври включително в гр. Приморско, по инициатива на Международната карате Организация Киокушинкай, се проведе Традиционния Семинар по Киокушин Карате.
По покана на Световния ни Шампион – Сенсей Емил Костов, инструктор на този престижен Семинар бе един от треньорите на националния отбор на Япония – Шихан Сугимура – 5-ти Дан, който е един от учениците на Основателя на Карате Киокушин – Сосай Масутацу Ояма.
На Семинара, в който взеха участие всички практикуващи карате киокушин, по време на двуразовите тренировки, японеца наблегна на духовното в този стил, защото Киокушин Карате е преди всичко Будо (изкуство), след което спорт.
Проведоха се съдийски семинари за кумите и ката, както и изпит за повишаване на степен.
В изпита за високи степени, проведен от Шихан Сугимура взеха участие общо 11 каратеки. Той се състоя в Здравен и спортен център „АЯКС”, където се подвизава клуба на Световната Шампионка на ката – Сенпай Гергана Апостолова.
От клуба на Шампионката СКК”Киокушин Спирит” в лагера участваха около 30 каратеки, а възпитаничката й Магдалена Георгиева защити успешно 5-то Кю (жълт колан с черта).
Следващи събития и участия за отбора на Гергана Апостолова е предстоящото Европейско Първенство на без-категории на 7-ми Ноември в Белград – Сърбия.




Ключови думи: карате, Семинар, Киокушин, Шихан, Сугимура,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |