В новините
 
28.10.2010 15:49   Новината е видяна 6070 пъти
Красимир Балъков: Играем за 6 победи до края на годината

Красимир Балъков очаква мъжка битка в мача с отбора на „Миньор” Перник, който е в понеделник, 1 ноември от 18 часа.

Мениджърът на „Черноморец - Бургас” беше запитан защо отборът му играе силно със силните, а губи точки срещу по - непретенциозни съперници. „Ако проблемите ни с по-непретенциозните отбори продължават, ще трябва да вземем по - нестандартни играчи от типа например на Дока, Том или Жоазиньо, за да побеждаваме. Не че сега нямаме, но ще ни трябват още”, добави Балъков.

„На този етап нямаме нужда от психолог. Като му дойде времето, може да назначим, но да бъде правилният човек, който да се впише в цялостната концепция. Освен това мачовете ни с по-непретенциозните отбори минаха. Предстоят ни двубои с тимове, които също ще играят за победа, защото ще се борят за нещо повече в първенството.” – така отговори Красимир Балъков на въпрос по време на традиционната си седмична пресконференция преди всеки кръг от „А” група.

 „Нашите амбиции са ясни и точни. Всички мачове до края на годината за нас са финали и във всички излизаме за задължителна победа. Освен четирите мача за първенство, тук включвам и двата мача за купата”, констатира мениджърът на „акулите”.
 
        „Миньор” е здрав отбор, отбор с характер. Няма да ни е лесно, като се има предвид реакцията на феновете им след загубата от ЦСКА. Срещу нас пернишките футболисти ще са пределно мотивирани и концентрирани, за да се реваншират. Нас обаче това не ни интересува. Съотношението като качество е в наша полза. Ако играем, така както обичайно играем вкъщи, ще стигнем до успеха.      

 Нека привържениците ни подкрепят, защото е много важно да има повече хора на стадиона, за да се получи атмосфера и спектакъл”, коментира Балъков. Той беше категоричен, че за подценяване не може да се говори изобщо.

„Подценяване? При нас такава дума няма”, категорично заяви мениджърът.

 





Ключови думи: Красимир Балъков, отбори, Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |