В новините
 
30.10.2010 19:34   Новината е видяна 6359 пъти
По вина на пешеходци и шофьори
На 29.10.2010 г. около 11.40 ч. в Бургас по бул."Демокрация" от хотел “Космос към Новата поща се е движел лек автомобил  “БМВ”, управляван от Г.М. (38) от Бургас. До дом №832 блъснал със задната лява гума неправилно пресичащия на не определено за целта място 69-годишен мъж от Бургас. В резултат на удара пешеходецът е получил фрактура на ляв глезен. Настанен е за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Бургас.
 
На 29.10.2010 г.  около 19.00 ч в Бургас на бул."Никола Петков" в района на автобусната спирка срещу магазин "Пикадили"  неизвестно МПС е блъснало 15-годишно момче, което пресичало на не определено за целта място. Два часа по-късно пешеходецът е посетил ЦСМП с контузия в областта на брадата. Оказана амбулаторна медицинска помощ. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Бургас.






Ключови думи: Бургас, пешеходец, Пътна полиция,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |