В новините
 
13.11.2010 09:25   Новината е видяна 6217 пъти
Свами Джотирмая на среща с Константин Гребенаров

Областният управител г-н Константин Гребенаров се срещна със световно известния лечител от Индия - Свами Джотирмая. В срещата участваха и български представители на Международната фондация «Изкуството да живееш». Фондацията има представителства в 153 страни по света и работи по хуманитарни проекти. България е първата европейска страна, която той посещава след визитите си в Монголия, Дубай, Бахрейн и Оман, при това за втори път през тази година.

По време на визитата си той разказа, как е започнал само с няколко човека, за да достигне в днешно време до лечението на половин милион души по света.
«Познавам Индия като красива страна с древна култура, но винаги е интересно да се научи още. Убеден съм, че притежавате изключителното умение да привличате хората и да ги учите на изкуството - да живееш мъдро и пълноценно», с тези думи областният управител поздрави своя гост и пожела успех в мисията му.
Да помага на хората напълно безвъзмездно е целта на индиеца. С учението си той лекува и дарява здраве чрез невидимата енергия и силата на правилното дишане.
«Ако умът ни е спокоен, животът ни ще бъде по-красив, но ни е нужна мъдрост, за да го постигнем» сподели той и посочи медитацията и дишането като основни методи за постигане на целта.
В края на посещението Областният управител подари на госта английски вариант на «България, 7 цивилизации, 70 века» - богато илюстровано издание за културно-историческото наследство на страната ни, което я нарежда сред европейските държави с най-богато минало и архиологичски открития.





Ключови думи: Областният, управител, Индия, време, като, хората,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |