В новините
 
24.11.2010 17:49   Новината е видяна 12132 пъти
БДЖ предлага изгодни оферти за празниците

„Български държавни железници“ ЕАД ще предложат на своите клиенти различни търговски оферти. Това каза днес Любомир Илиев, директор на Дирекция „Маркетинг и продажби” в БДЖ ЕАД.

Така, например, при закупуване на билет за отиване и връщане, пътниците могат да ползват от 10 % до 30 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

„Нашите клиенти могат да ползват 20 % намаление от редовната цена на билета, в случай че закупят билет за отиване и връщане по релационни цени. Тези билети се издават за пътуване с бързи влакове, както и с бързи влакове със задължителна резервация по определени релации, които са по основните направления на страната“, каза Илиев, предаде Фокус.

При пътуване с „уикенд влаковете”, които пътуват между София и Варна, както и между София и Бургас, клиентите на националния железопътен превозвач могат да ползват билетите за отиване и връщане с 30 % намаление от редовната цена.

„В скоро време наближават Коледа и Нова година и през почивните дни много хора ще изберат за превоза с железопътен транспорт. Ние следим внимателно цените на автобусните превози и се стремим да предложим по-добрата оферта. Отчасти, може да се каже, че имаме нелоялна конкуренция, тъй като определени автобуси тръгват малко преди влаковете в дадена посока“, каза Любомир Илиев.

Actulano.com





Ключови думи: БДЖ, влакове Бургас - София,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |