В новините
 
27.11.2010 06:15   Новината е видяна 6189 пъти
Подари Коледа

Кампанията "Подари Коледа" се е превърнала в символ на БМЧК-Бургас и се провежда вече пета поредна година в помощ на децата в неравностойно положение.

Специално изработената картичка "Подари Коледа" на БЧК може да бъде закупена от доброволците на БМЧК или от офиса на БЧК в к-с "Възраждане",бл.7. Тя е на символичната цена от 1 лев, а предназначението й е да подари искрица топлина и радост на децата в нужда. По традиция набирането на средства стартира още в началото на ноември, а с наближаването на Коледа БЧК организира тържество за децата с много подаръци и изненади.
 
За кого са предназначени нашите усилия? За децата от социално слаби семейства, децата с увреждания от Центъра за социална рехабилитация "Св. Николай Чудотворец" в Бургас, както и за деца, лишени от родителски грижи, възпитавани в детски социални заведения.

Как да се включа? - като доброволец на БМЧК мога да получа неограничено количество картички "Подари Коледа", които да разпространявам в училище и сред познати с благотворителна цел. Мога да накарам поне едно дете да се усмихне!

http://redcross-burgas.com/





Ключови думи: Подари Коледа, БМЧК, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |