В новините
 
30.11.2010 08:16   Новината е видяна 6038 пъти
Първа загуба на Черноморец-Бургас

„Черноморец-Бургас” прекъсна серията си от 18 мача без загуба. В последния кръг от есенния полусезон „акулите” отстъпиха с 0:2 при визитата си в Пловдив на местния „Локомотив”. Решаващ за изхода се оказа фактът, че 50 минути гостите играха с човек по-малко. Голям мач изнесе и вратарят на домакините Флориан Лучини, а и късметът обърна гръб на „акулите” в сблъсъка под тепетата.

Само за две минути, между 38-мата и 40-ата, Адриан Фернандес получи два жълти картона и беше отстранен. Вторият жълт картон, който му показа главният съдия Стефан Спасов, беше доста пресилен и предизвика гневни реакции на аржентинеца с италиански паспорт.
Именно пред Фернандес се откри първата голова възможност в двубоя. Той обаче стреля неточно по диагонала в наказателното поле, а имаше опция и за пас към непокрития Мартин Тошев. В средата на първото полувреме уругваецът Николас Раймонди се възползва от колективна грешка в бургаската защита и откри резултата. В 32-рата минута Лучини спаси удар с глава на Муса Койта, а секунди по-късно шут на капитана Траян Дянков беше отбит пред голлинията.

Въпреки че бяха в намален състав, черноморци продължиха са атакуват масирано и след почивката. Лучини по чудо отрази нов удар с глава на Койта в 55-ата минута. Минути по-късно вратарят отчая с намесата си и Марсио Нуно. При една от редките контраатаки на „Локо” в 68-мата минута капитанът Здравко Лазаров пусна отличен пак към Карвальо, който удвои отблизо. До края „акулите” не спряха да търсят поне почетен гол, но усилията им не се увенчаха с успех.





Ключови думи: акули, вратар, футбол, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |