В новините
 
01.12.2010 18:37   Новината е видяна 3828 пъти
Как да се предпазим от крадци - минисериал. Първа част ДОМЪТ- НАША КРЕПОСТ
Авторите на криминологически проучвания са почти единодушни, че извършителите на повечето кражби от жилища са млади ниско образовани хора. При вида на някой отворен прозерец или незаключена врата те спонтанно вземат решение да извършат поредната си кражба. Обикновено този тип крадци рядко пристъпват към взлом - чупене на прозорци, разрушаване на прегради и всичко, което е свързано със силен шум, опасност от самонараняване и др. Наличието на здрави допълнителни брави също представлява преграда за тях.
 Не може да се отрече обаче, че съществуват и групи от професионално подготвени и снабдени с технически приспособления квартирни крадци, пред които трудно устоява и най-здравата бронирана врата.
 За да не попаднете в полезрението им, следва да ограничите достъпа до случайни хора в дома си. Част от тях могат да бъдат разузнавачи на престъпни групи от професиоанални квартирни крадци.
 Ако искате да постигнете висока степен на сигурност за дома си, препоръчваме ви да вземете следните мерки в конкретните случаи.




Ключови думи: крадец, крадце, грабеж, кражба, Бургас, ченгета,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |