В новините
 
09.12.2010 06:20   Новината е видяна 9110 пъти
Царево започна принудително събиране на данъци


Царево отново започна кампания за принудително събиране на неплатени дължими данъци, съобщиха от черноморската община.  Неизрядните платци са били известени още през октомври. Очаква се, събраните приходи да достигнат близо 200 хил. лв., натрупани от неплатени данъци върху недвижими имоти, такса “битови отпадъци”, данък върху превозните средства, патентен данък и глоби.

Данъчните служители в Царево вече са изпратили на всички със забавени задължения и покани за доброволно плащане. Ако в 7-дневен срок неизрядните платци не се издължат на общината, те ще получат актове за установяване на дължими публични вземания и актове за установяване на задължения по декларации.

По разпореждане на кмета Петко Арнаудов местната данъчна служба побърза да събере задълженията си най-напред от хората, които са на заплата в общината – служители и работници от всички структури на общинска администрация, а след това и от големите длъжници.






Ключови думи: Царево, данъци, неплатени дануци, дължими данъци,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |