В новините
 
11.12.2010 06:41   Новината е видяна 5556 пъти
Мис Бургас отново на подиума

След над 10 годишно прекъсване, G.I.D Models с любезното съдействие на Гранд хотел и СПА Приморец, възстановяват провеждането на конкурса „Мис Бургас”.
G.I.D Models е създадена в средата на 2010 година. „Мис Бургас” ще е първото голямо модно събитие, както за агенцията така и за региона. Целта на организаторите е да върне модата в светският живот на бургазлии.
Събитието е с благотворителна цел, събраните средства ще бъдат дарени в полза на интеграцията на деца в неравностойно положение и деца със специални образователни потребности в гр. Средец. Средствата ще подпомогнат, създаването на кръжоци, където децата от общината ще могат да развиват творческите си интереси.
Специален гост на събитието ще е Андрея Пелигрини, директор на италианската фирма „TNT Models”. В програмата са включени различни мероприятия, стартиращи от 13-ти декемвири 2010 година.
Заповядайте на 15 декември 2010 година от 20:00 часа в Гранд хотел и СПА Приморец. Моля потвърдете вашето присъствие до 13 декември 2010 година на e-mail: r.marincheva@gmail.com или 0883 44 33 34.
Бъдете нашият медиен партньор и отразете най-доброто модно събитие, в най-добрият град за живеене за 2010 година.




Ключови думи: Гранд хотел, Приморец, модно събитие,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |