В новините
 
28.12.2010 12:15   Новината е видяна 5488 пъти
Казана дума - хвърлен камък. До 10 дни калта изчезва от Бургас

Общината обърна внимание на дискусията, която предизвикахме във фейсбук и след като първо разми калта, сега обеща до 10 дни да я бетонира.
Речено - сторено.
Казана дума - хвърлен камък.
Кой сте вие доктор Зорге ...

„До десет дни ще приключи цялостното полагане на бетонова основа по улица „Александровска” и така с калта в центъра на Бургас ще бъде приключено”, коментира за Дарик кметът Димитър Николов. Той каза, че жалбите заради мръсотията по главната улица са вече стотици и помоли гражданите за още няколко дни търпение. Основният проблем, според него, е в участъка до изхода на бившето кино „Септември” и Безистена.

Кметът обясни, че според Закона за устройство на територията, по „Александровска” трябва да бъде абсолютно забранено всякакво движение, тъй като тя е строителен обект. Въпреки това, обаче, той го е разрешил „на ръба на закона”, заради коледните и новогодишни празници и заведенията и магазините в центъра, които работят с непроменен график. Досега всички срокове са изпреварени, пусковият остава непроменен.

Студеното време няма да пречи на бетонополагането, тъй като се използват специални смеси, са уверили от изпълнителя на ремонта – фирма „Трейс”. Указанията са да се работи без прекъсване, подчерта Димитър Николов.





Ключови думи: Александровска, Димитър Николов, кал, кални улици, бургас в кал,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |