В новините
 
04.01.2011 06:23   Новината е видяна 6951 пъти
Gangsta Gangsta PRODUCTION и Карамел

Чаровната хип-хоп изпълнителка Caramelle (Карамел) зарадва феновете с първия за 2011 г. български видеоклип.  Нейният дебютен сингъл “W.T.F.?” излезе броени дни след Нова Година и поставя началото на серия от изяви, които младата дама ще направи в средите на родния шоубизнес. 
В предизвикателното ново видео специално участие взимат нашумелите в края на миналата година рапъри от групата 5 KINGZ. Момчетата бързо станаха идоли на родните тийнейджърки с дебютния си клип “I am GGP” и сега удрят едно рамо на Карамел в нейното първо появяване на малкия екран. Сюжетът на лентата, която е дело на режисьора Даниел Недялков представя един мечтан ден от живота на младите тийнеждъри и е пречупен през призмата на ърбън лайфстайла. Текста и музиката към сингъла са авторски, а рингтона за мобилен телефон с мотив от песента вече е хит сред младежите.
Карамел вече подготвя своя втори проект съвместно с продуцентския екип на Gangsta Gangsta PRODUCTION. Успоредно с това тя се подготвя за кандидат-студентски изпити и тренира спортни танци. Амбициозната дама показва и завидни умения в пеенето „наживо”, като взе участие в над 7 концерта по време на празниците. Младата изпълнителка се вдъхновява от американската хип-хоп кралица Лил` Ким и нашумялата напоследък „черна перла” Ники Минаж.
„Моята амбиция е да докажа, че в България има и друг стил за дамите освен поп-фолка” – коментира Богомила Радославова, носеща артистичния псевдоним Карамел.
Видеото “W.T.F.?” е качено за директно гледане в Интернет профила на Gangsta Gangsta PRODUCTION във Фейсбук на официалния им адрес: www.facebook.com/GGP4LIFE , а от следващата седмица може да бъде видяно и по родните музикални канали. От G.G.P. издават, че поради огромния интерес към продуцираната от тях група 5 KINGZ скоро ще последва втори техен сингъл на социална тематика.





Ключови думи: Карамел, хип-хоп, изпълнителка, caramelle, сингъл, gangsta, production,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |