В новините
 
11.01.2011 10:38   Новината е видяна 6728 пъти
Лис Мутис се присъедини към „Черноморец – Бургас”

Конгоанският национал закъсня поради семейни причини с няколко дни за тренировки, с разрешението на клубното ръководство на „Черноморец – Бургас”.   От днес той се включи на пълни обороти в заниманията на отбора.
 Въпреки мъгливото и студено зимно време, терените на новата база „Гнездо на акули” са в отлично състояние и футболистите тренираха при максимално натоварване. От заниманието отсъстваше халфа Марсио Нуно, който страда от простудно заболяване, което протича с висока температура. Клубният лекар д-р Вълчев даде на футболиста два дни почивка, след което той отново ще бъде на линия и ще тренира със съотборниците си.
 До края на седмицата спортно – техническия щаб на клуба очаква потвърждение за последните две контроли, които ще се изиграят на 7 и 9 февруари в Анталия. По това време на годината в турския курорт се готвят отбори от Австрия, Швейцария, Румъния, Русия и много други страни, които са сред възможните съперници на „акулите”. Базата в Сиде, където и през тази година ще се подготвя отборът на „Черноморец – Бургас” е предпочитана от западноевропейски тимове, които по това време се готвят за пролетния полусезон.
 До края на седмицата всички тренировки на „акулите” ще се водят на базата в Сарафово. Отборът ще тренира по веднъж на ден до събота включително, а в неделя ще почива.  




Ключови думи: Черноморец, Бургас, Футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |