В новините
 
26.01.2011 04:57   Новината е видяна 8791 пъти
ББ Брястовец и бюджетът

Пред пълна зала и при засилен интересот страна на жителите в с. Брястовец се проведе поредното обществено обсъждане на проектобюджет`2011 на община Бургас.
По време на дискусията заместник-кметът Лорис Мануелян припомни на присъстващите за направеното през 2010 г. в селото – реконструкция на тротоари, поставяне на гумирано покритие на детската площадка, чакълиране на един от основните пътища, поставяне на 40 м. мантинели около центъра на Брястовец и др.
Зам.-кметът Лорис Мануелян запозна подробно жителите с основните рамки на бюджет`2011, заложените в него средства и с обектите, планирани за реализация през настоящата година там. Сред тях са реконструкция на пътя Рудник – Брястовец, изграждане на спортна площадка, преасфалтиране на някои от важните улици в селото и насипване на чакъл и фрезована фракция на пътя за Вилна зона. Лорис Мануелян обсъди с присъстващите още програмата за осигуряване на личен асистент, програмата ин витро и възможността за отпускане на социални помощи.
Жителите споделиха, че са доволни от всичко реализирано през изминалата година в селото и това, което ще бъде изградено през 2011. Единствените им забележки бяха свързани с лошото качество на питейната вода и подмяната на 3-месечие на изгорелите улични лампи. Освен това изразиха желание за ремонт на помещението, в което се намира местния пенсионерски клуб.
На срещата присъстваха още кметският наместник на селото Хриска Германова и общински съветници. Следващите обществени обсъждания на бюджет` 2011 ще се проведат днес /25 януари, вторник/ от 18.00 часа в кметството на с. Изворище и в читалището на с. Драганово.

 

 





Ключови думи: Брястовец, обществено обсъждане, община Бургас, Лорис Мануелян,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |