В новините
 
29.01.2011 07:29   Новината е видяна 6339 пъти
Тони Велков – „Добре като начало, но се надявам на по-силни игри занапред”

След края на мача със  „Светкавица”, спечелен от „акулите” с 1:0 наставникът на „Черноморец” Антон Велков отговори на журналистически въпроси. Ето какво сподели той накратко.
- Като цяло съм доволен от контролата, която бе полезна с оглед на етапа от подготовката, в който се намираме. Надявам се обаче да имаме и доста по-добри игри занапред. Футболистите се стараха и изпълниха това, което бяхме набелязали като цели преди мача.
Новите момчета в отбора също се представиха добре, като разбира се има още доста какво да се желае от изявите им. Савио игра 45 минути с оглед на това, че той се е подготвял само една седмица. Показа някои хубави неща, но тепърва и от него очаквам развитие на формата му. Видя се обаче, че в негово лице имаме класно попълнение.
Благодаря на феновете за подкрепата, която ни оказаха още от първия ни мач и се надявам така да продължат и занапред. Мога да кажа, че ние ще преследваме целите, поставени от ръководството пред отбора, а те се знаят от всички. Хубавото е, че още от първия мач усетихме подкрепата на хората от трибуните, които въпреки студеното време не спряха да скандират. Публиката е много важна част от отбора и аз и момчетата се радваме искрено на тази подкрепа.




Ключови думи: футбол, бургас, Антон Велков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |