В новините
 
04.02.2011 05:57   Новината е видяна 6021 пъти
Започна лагерът на Черноморец – Бургас в Анталия

футболистите на бургаския тим пристигнаха в турския курорт Анталия и се настаниха в своята база – хотел „Сенсимар”. Пътуването на отбора до южната ни съседка премина почти безпроблемно, като се изключи малкото забавяне на границата, поради софтуерни проблеми.
 Домакините от Сиде отново предоставят отлични условия за подготовка на отборите, които са избрали базата Емирхан, като дори са направили още няколко нови тревни терена. На всички тях тренират отбори от Европа. Българския тим дели един хотел с колегите си от „Амкар” Перм, където играят и двамата българи Георги Пеев и Захари Сираков.
 И този път бе спазена  традицията и любезните домакини предоставиха на отбора на „Черноморец” терен №1,  който е централният на спортния комплекс и на който се играят повечето от контролните срещи.
 Тренировките на „акулите” започнаха с интензивно натоварване още от първия ден. Отборът разиграваше различни упражнения и схеми подготвени от старши треньора Антон Велков. Треньорския щаб и футболистите  изразиха задоволството си от теренните условия, при които се водят заниманията на тима от Бургас. Времето е отлично за водене на подготовка през зимния период, като в близките дни се очаква температурите в Анталия да се вдигнат с още  4-5 градуса.
 В отбора няма футболисти с оплаквания и всички тренират пълноценно. За по-късно следобед е насрочена още една тренировка.




Ключови думи: бургас, бургаско отбор, футбол, футболисти, черноморец Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |