В новините
 
07.02.2011 05:35   Новината е видяна 12481 пъти
НДСВ Бургас готови за избори

В зала „Амфибия” на хотел „Аква” – гр.Бургас, се проведе Областен съвет на НДСВ Бургас.

Актива на партията обсъди предстоящите избори за местна власт и за президент на страната. Общинските структури докладваха, политическата обстановка в общините и представиха предложенията си за явяване на местните избори.

Повечето от общинските организации са готови за самостоятелното явяване на Местни избори 2011. Някои от организациите предпочитат явяването в коалиции. Предложиха се коалиции, алтернативи на сегашното управление на страната.

Обсъдиха се варианти за явяване на Президентски избори, обсъдиха се и евентуалните кандидати.

Почти с единодушие се прие кандидати за кметове и първите имена от листите да се обявят след представянето на кандидата за президент на НДСВ. Номинацията на партията за президент ще се направи от Националния съвет, през пролетта.

Партията продължава преговорите с евентуални партньори, като коалициите ще се правят само при постигане на съгласие по основните политики и принципи на НДСВ. Основните ценности на Национално движение за стабилност и възход са свобода и отговорност, морал и почтеност, справедливост и толерантност, граждански права и равенство на възможностите, солидарност, закрила на семейството и децата. 

Отчете са факта, че управлението на страната посегна на либералните ценности в най-голяма степен. Идеите за начина на управление, икономическа свобода и социална справедливост на НДСВ са диаметрално противоположни на действията на Правителството.

Целите, които НДСВ ще продължава да следва са: утвърждаване на България като свободна и демократична правова държава с развито гражданско общество; гарантиране на основните човешки права и свободи и религиозна толерантност; обединяване около националните идеали; утвърждаване на културните и духовните ценности на българския народ; повишаване на жизненото равнище; специални грижи за децата и младото поколение; стимулиране на пазарната икономика и подобряване на инвестиционния климат; стимулиране на частната собственост, предприемачеството и конкуренцията; въвеждане на правила и институции, насочени към премахване на корупцията и ограничаване на престъпността; утвърждаване на международния авторитет на Република България и интегрирането й в европейските и евро-атлантическите структури.

Ключови думи: ндсв, ндсв бургас, бургас, избори, избори ндсв,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |