В новините
 
08.02.2011 05:20   Новината е видяна 6421 пъти
Черноморец – Бургас победи Вълчеа от Румъния в контрола

 Първа победа в предсезонните контроли в Турция записа бургаския „Черноморец”. Акулите надделяха над твърдия тим от втора румънска лига Вълчеа” с 2-1.
 Мачът започна с много добро темпо, наложено от бургаските футболисти, които можеха да открият резултата още в първата минута, когато Муса Койта бе изведен на добра позиция, стреля точно и силно, но вратарят на румънците прояви завиден рефлекс и успя да отбие. Последваха нови добри атаки по двата фланга и силни завършващи удари на Георги Андонов и Костадин Дяков.  Първият гол обаче, противно на логиката падна във вратата на „акулите” след изпълнение на ъглов удар, оставеният непокрит в наказателното поле Постеука успя да открие резултата.
  Бургаските футболисти веднага отговориха с нови атаки и само десет минути по-късно изключително дейния в мача Муса Койта с премерен удар изравни. Последваха нови силни минути за черноморци, но липсата на шанс и хладнокръвие пред гола ги лишиха от нови попадения. В последната минута на полувремето след хубава атака и разбъркване пред румънската врата, Рикардо Андре вкара красив втори гол за отбора си.
 Второто полувреме бе по-равностойно като и двата отбора не успяха да си отбележат нови попадения. Инициативата отново бе у символичните домакини от Бургас, които опитаха да направят преднината си по-комфортна, но не успяха да се възползват от създадените положения.
  След края на мача старши треньорът Антон Велков сподели, че е доволен от старанието с което всички футболисти са се вложили в мача. Все пак той не пропусна да каже, че е видял и редица слабости в организацията на играта, но за тяхната корекция все още има време.
  Следващата контрола на „акулите” в Турция ще се играе в сряда 9 февруари от 15 часа на комплекса Емирхан в Сиде, като противник в нея ще бъде убедителният водач във втора австрийска дивизия „Адмира Тренквалдер”.             




Ключови думи: Черноморец, Бургас, футболисти, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |