В новините
 
09.02.2011 05:10   Новината е видяна 9035 пъти
Георги Иванов за Община Бургас

Над 500 млн. лв. са били изхарчени от администрацията от началото на мандата до момента – изчисли общинският съветник Георги Иванов.Според неговите анализи общата сума заедно с привлечените средства по европейски проекти и около 1 ммлрд.Иванов смята, че реалните резултати от усвояването на парите не са достатъчни. Общинският съветник се обяви против тегленето на нов заем от 20 млн. лв., чрез който ще бъде съфинансиран мащабeн проект за интегриран градски транспрот в Бургас.

Опозиционерът припомни, че вече е в сила поправка на Закона за общинския дълг, спроед която след изтичане на 39 месеца от мандата, не могат да се трупат нови задължения.Иванов и съпартиецът му Петър Цонев смятат, че законовият срок изтича на 12 февруари и няма технологично време за насрочване на извънредна сесия за кредита.Съветниците сигнализираха и за нереално високите ценови оферти за закупуване на автобуси за 358 000 евро бройката и приведоха пример с алтернативна оферта на утвърдена марка за 200 000 евро на транспортна единица.




Ключови думи: георги иванов, община Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |