В новините
 
15.02.2011 07:00   Новината е видяна 9156 пъти
Новости за здравето на изложенията в Пловдив

Нови продукти, които са ориентирани към здравословния начин на живот, ще покажат участниците в изложенията „Фудтех“ и „Хорека Пловдив“. Те ще се проведат заедно с изложбата „Винария“ от 23 до 26 февруари 2011 г. в Международен панаир Пловдив.
Уникална хранителна добавка, която стимулира стволовите клетки и укрепва здравето, е разработила българската фирма „Златната ябълка“. „GoldenStemPower“   стана „Продукт на годината“  на най-голямото световно изложение  за храни SIAL 2010 в Париж. Той е първият в света, който съчетава  микроводорасли  с български пробиотици, екстракт от зелен чай и екстракт от арония. Комбинация от най-силните природни стимулатори е 4 пъти по-мощна от познатите досега. Тя има цялостно въздействие върху имунната система, зрението, мозъка и концентрацията, при възпалителни процеси и алергии, дава козметичен и отслабителен ефект. Подпомага оздравителните процеси след инфаркт, инсулт и операции, при Алцхаймер, множествена склероза, диабет и други болести.
Машини за пречистване на питейна вода в  барове, ресторанти, хотели, цехове за храни  и дома, която са новост за българския пазара,  ще представи фирмата „Каза Белла Л.М.“ на изложението „Хорека Пловдив“. Съчетание от нанотехнологии и йонизиращо въздействие са в основата на уреда, създаден през 2010 г. от концерна „Аqua sana“. Той премахва вредните примеси и създава йони, за да доближи водата по състав до най-добрите естествени извори по света. Йонизираната алкална вода неутрализира киселинните остатъци в организма, има лечебен ефект и дори подмладява.
Новост за европейския пазар са съоръженията за производство на моцарела, кашкавал и топено сирене на италианската компания „Милкилаб“.  А „Булконс Първомай“ пуска лютеница "Първомай" по БДС 2022-74.
Ново изделие за нашия пазар са и биоразградимите опаковки - торбички и фолиа от царевична скорбяла, на българската фирма „Биоглоуб инвест“. Те се разграждат напълно само за три месеца под  въздействие на микроорганизми и са  сертифицирани по  европейския стандарт за биоразградимост EN 13432:2000.
Продукти за аромотерапия в дома, ресторанти и хотели  ще демонстрира компанията „Рефан“ на своя щанд по време на изложението „Хорека Пловдив“, а също - антибактериален гел за ръце, сапуни на килограм, бутикови свещи, както и някои по–специализирани продукти.
         Множество атрактивни експонати ще бъдат представени на 24-и 25-и февруари по време на Деня на ресторантьора и Деня на хотелиера. Те се организират за първи път, за да могат изложителите да презентират своите стоки пред собственици на заведения и хотели.




Ключови думи: панаир, Пловдив,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |