В новините
 
15.02.2011 11:24   Новината е видяна 9595 пъти
„Черноморец-Бургас” подновява подготовка от утре

         Футболистите на „Черноморец-Бургас” ползват днес почивен ден. Те се прибраха от 12-дневния си лагер в Анталия в понеделник към 21 часа на стадион „Лазур”.
Следващата тренировка на отбора ще бъде в сряда от 10.00 часа. Наставникът Антон Велков няма никакви кадрови проблеми с играчи извън строя.
         Третите в есенното класиране са изключително доволни от проведената подготовка в турския курорт. Тимът имаше на разположение отлични терени, а и времето се оказа благосклонно с пролетните си температури. „Акулите” направиха и 4 полезни проверки със силни съперници, в които се поздравиха с 2 победи и направиха 2 равенства. Сразени бяха румънците от „Вълчеа” с 2:1 /голмайстори: Муса Койта и Рикардо Андре/ и австрийците от „Адмира Тренквалдер” с 5:2 /Муса Койта-2, Лис Муйтис, Пламен Крумов и Цветомир Цонков/, а с швейцарския „Винтертур” и норвежкия „Бран” тимът завърши съответно 1:1 /Муса Койта/ и 0:0. Последната проверка на турска земя със съперника от Берген се оказа единствената от изиграните тази зима, в която черноморци не успяха да се разпишат. Преди да отпътуват за Анталия, възпитаниците на Антон Велков се наложиха с по 1:0 /Бранимир Костадинов; Рикардо Андре/ над „Светкавица” и „Добруджа”.
         Бургазлии приключват поредицата от предпролетни спаринги на 19 февруари /събота/, когато гостуват на „Сливен”. От 21-ви /понеделник/ подготовката на отбора навлиза в програма, подчинена на първия официален мач – срещу „Академик” в София в 16-ия кръг на „А” група.




Ключови думи: Антон Велков, Рикардо, Андре, Муса, черноморец бургас, бургас, футболисти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |