В новините
 
01.11.2004 09:53   Новината е видяна 2972 пъти
Директорът на бургаската библиотека отказва среща с областния управител
Директорът на библиотека “ П. Яворов” за пореден път отказа да приеме предложението на областния управител Иван Витанов за среща по повод предстоящото завършване на ремонта на сградата на ул. “Булаир” № 10-съобщиха от пресцентъра на областна управа.
“Искам да Ви уверя, че това не е мой личен каприз и желание за противопоставяне”, пише в писмото си Хрусанова. Тя изтъква пред областния управител, че фонда на библиотеката не може да се мести през зимата, когато има опасност влагата да повреди книгите. Освен това тяхното пренасяне изисквало активното участие на библиотекарите, а те не са общи работници и не бива да бъдат принуждавани да извършват тежка физическа работа, заявява Хрусанова.
Освен за книгите, директорката била загрижена и за здравето на своите служители се казва още в писмото. Нужни били и 10 000лв. за преместването на архива.
Според Хрусанова, сградата на Булаир № 10 не е достатъчна да побере всички отдели на библиотеката. “ Очаквам вашата подкрепа и съдействие при възможност да бъде генерално решен основния проблем на библиотеката – единна сграда “, завършва писмото си до областния управител, директора на “ П. Яворов”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |