В новините
 
08.11.2004 16:50   Новината е видяна 3744 пъти
Ексдепутат и футболен бос най- нежелани в Общинския съвет
Бившият депутат д-р Кънчо Марангозов оглави класацията на общинските съветници, които трябва да напуснат местния парламент. Докторът получи 15 наказателни гласа от 87 гласували в анкетата на Бургас инфо. Известният медик събра близо 1/5 от отрицателните гласове за по- малко от седмица. Неговото име се свързва и с упрвлението на бургаската болница. В момента д-р Марангозов съвместява дейността си на общински съветник на БСП със заместник директорския пост в здравното заведение.
Втори в класацията е скандалният президент на ПФК "Черноморец" Ивайло Дражев. Той е получил неодобрението на 11 от гласувалите в анкетата. Името на Дражев в местния парламент се свързва най- често със спорните решения около развалянето на концесията на стадион "Черноморец" и яростните му нападки срещу кмета и неговата администрация.
Дражев е човекът, който описа схемите за източване на пари от общинските фирми.
Като общински съветник обаче не блести с особено присъствие. По- скоро отрицателния вот срещу Ивайло Држаев е свързан с главоломното пропадане на футболния му обор, който вече е с минимални шансове за задържане и в Б група.
Съпартийците Найден Милков и Зияд Ел Масри са съответно с по 8 и 7 отрицателни гласа. Въпреки че е съветник вече втори мандат, Найден Милков все още се свързва с охранителния бизнес и поп- фолка. Това обяснява и третата му позиция в анкетата.
Зияд Ел Масри е известен като балансьор в местния парламент. За повечето бургазлии обаче името му се свързва с частната клиника и делото за укриване на данъци, по което е подсъдим.
Общинският лидер на СДС Антонио Душепеев е вторият лекар в класацията. Той обаче е с едва 5 гласа. Веднага след него се наржеда бившият мустакат и бивш бос на шейховете Христо Порточанов. Срещу него са гласували четирима.
По три гласа си делят бившият областен управител Радостин Димитров, директорът на руската гимназия Уляна Желева и адвокатът Тодор Батилов. Желева е по- известна с въвеждането на униформи в нейното училище, отколкото с работата си в местния парламент. Колегата й Батилов пък беше авторът на непопулярната през лятото проверка на заведенията и дискотеките в морската градина. Той обяви, че всички дискотеки в Морската градина са незаконни.
18 от съветниците са получили по два или един гласа. Срещу останалите не е гласувал никой. Основната част от групата на неноминираните обаче формират съветници, които не блестят с никакво присъствие в местния парламент. Там попадат хора като Татяна Бялкова или Юлия Маринова, които нито веднъж не са поели инициативата в пленарна зала.
В сянка остават и съветници, които са в местния парламент за втори или трети път. Те явно са успели да спечелят уважение сред анкетираните или просто на фона на по- атрактивните им колеги се губят.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |