В новините
 
25.10.2004 10:54   Новината е видяна 5252 пъти
Станимир Стоилов води 20 футболисти край морето
Както е известно "сините" гостуват в сряда на Несебър в мач от турнира за купата на България, а три дни по-късно се изправят срещу Нафтекс в Бургас.

В състава на столичани след наказание се завръща Елин Топузаков, а възстановеният вратар Николай Михайлов ще заеме мястото на юношата Божидар Митрев, който бе включен за първи път в групата на Левски за двубоя срещу Несебър за първенство в събота /2:0/ на "Герена".

Към разширения състав за двата мача край морето спрямо домакинството на Несебър попаднаха още и Стефан Дончев и Николай Петров.

От групата в последния момент отпадна Мариан Огнянов /сменен от Дончев/, тъй като наставникът Станимир Стоилов прецени, че ако пътува за Слънчев бряг, талантът от набор 1988 година ще пропусне много дни от училище и затова го остави в София.

"Сините" направиха днес една тренировка следобяд. Малко по-рано от заниманието си тръгнаха Ричард Еромоигбе, Живко Миланов и Илиян Стоянов, но те нямат сериозни проблеми и ще са готови за мача в сряда.

"Досега не съм имал основания да се оплаквам от липса на желание за игра в отбора. Единствено изключение прави мача в събота срещу Несебър. Надявам се момчетата да си вземат поуки и това да не се повтаря", заяви Стоилов.

"Категорично заявявам, че няма напрежение между защитниците и нападателите, както се твърди в пресата", допълни той.

Стоилов все още не е определил стартовата единайсеторка за срещата с Несебър в сряда, но при всички случаи Левски ще излезе с мисълта само за победа.

Отборът заминава утре за Слънчев бряг, където ще остане до събота.

Група на Левски за срещите с Несебър и с Нафтекс:
Димитър Иванков, Николай Михайлов, Живко Миланов, Елин Топузаков, Стефан Дончев, Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Станислав Генчев, Тодор Колев, Мартин Димов, Николай Петров, Саша Симонович, Валери Домовчийски, Георги Чиликов, Станислав Ангелов, Димитър Телкийски, Илиан Стоянов, Лусио Вагнер, Емил Ангелов, Любомир Любенов




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |