В новините
 
25.11.2004 11:25   Новината е видяна 3588 пъти
Общината не е искала средства за екопроект, твърди министър Долорес Арсенова
Община Бургас не е отправила към Предприятието за управление на дейноститео опазване на околната среда молби за финансиране на проекти Канализация кв.Акациите и канализация кв.Победа се казва в писмо на министъра на околната среда и водите Долорес Арсенова до председателя на парламентарна група Новото време Мирослав Севлиевски,който зададе актуален въпрос относно възможностите за финансиране на екологични проекти на територията на община Бургас.В отговора на министър Арсенова се казва още,че писмото от община Бургас за включване на екологичните обекти в проекта на Приложение към закона за държавен бюджет 2005 е постъпило на 8 септември 2004 год, а крайният срок за предоставяне на предложенията пред Министерство на околната среда и водите е бил на 26 август 2004 год.


Фотоизложба под над надслов “Еверест 2004” ще се открие тази вечер от 17.30 часа в дома на културата на нефтохимика.Фотосите са дело на алпинистът нефтохимик и инженер.Янчо Василев и партньорът му Господин Бинев.През пролетта на 2004 година те изкачиха Еверест.


Посещения на заседания на общинските съвети в бургаски регион във връзка с отбелязването на една година от тяхната работа започна областния управетил Иван Витанов.В деня на насрочените сесии, Иван Витанов ще дава изнесени приемни дни в съответните общини.
Първата такава приемна беше открита в Царево,където основните проблеми поставени от граждани бяха свързани с имотни спорове. В приемната областният управител разговаря и с кметовете на Лозенец и Синеморец относно безразборното застрояване на курортните селища.По време на разговорите кметовете изтъкнаха необходимостта от развитие на инфраструктурата, и изграждане на пречиствателни станции.Следващият приемен ден ще бъде изнесен на 29 ноември в Средец, за когато е насрочено и заседание на общинския съвет.







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |